include("html.php"); ?>
Fenomen med igrami! Ena najbolj igranih iger – v svetu jo igra okrog 20 milijonov igralcev.

Spoznajte vse številnejšo družino Naseljencev v slovenskem jeziku!

V igri naseljujete neobljudeni otok Catan. Pridobivate si pokrajine, ki dajejo ustrezne donose surovin. S surovinami trgujete na razliène naèine, saj jih potrebujete, da lahko zidate ceste, naselja in mesta. Z njimi krepite viteško moè, dograjujete trgovske ceste, skrbite za razvoj in podpirate izume. Igra, pri kateri potrebujete trgovske spretnosti in smisel za taktiko, ko boste ob njej uživali dolga leta. Da se je ne boste navelièali, skrbi vsakiè drugaèe sestavljena igralna plošèa in kasnejše razširitve.

Igra doživlja tako izjemne uspehe po vsem svetu tudi zaradi odlièno napisanih, preprosto razloženih in z razumljivo grafiko predstavljenih pravil igranja. Zanje je dobila posebno nagrado Zlato pero mesta Essen.
Da se lahko uspešno podate na Catan, je dobro, da ste stari kakih deset let ali veè - èeprav celo na turnirje hodijo tudi mlajši igralci, pa tudi tisti, ki se že bližajo petdesetim.
Za osnovno igro potrebujete približno uro in pol svojega prostega èasa, ki bo z njenim igranjem porabljen tako prijetno kot že dolgo ne!

1998 - 2011 Laser plus d.o.o., 2011 - 2013 Igroljubka, Katka Kranjc s.p. Vse pravice pridrane.
e-pota: info@laserplus.si
Kontakti O nas Avtorji